За нас

ТОБИ КЛИМА ЕООД

Уважаеми клиенти,

ТОБИ КЛИМА е създадена през 2000 г., нашата дейност е насочена към създаване и поддържане на здравословен и природосъобразен микроклимат в закрити помещения. За осъществяването на тази цел работим с водещи и проверени климатични марки, наложили се с качеството на техниката си на климатичния пазар.

Освен климатични системи сме специализирани в изграждането и на вентилационни такива. През последните 10 години екипът на ТОБИ КЛИМА натрупва опит в монтажа и поддръжката на климатизатори по базови станции на един от водещита мобилни оператори в страната. Климатизира банкови клонове, хотели, ресторанти, заведения и частни домове. Широкият спектър на работа дава самочувствието на нашите монтажни екипи да гарантират за качестовото на извършените услуги. Останалата част от екипа ни може да ви консултира и да помогне в избора на най- подходящия климатизатор според нуждите ви.

Красимир Симеонов
Управител

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност