Tobi Clima

Доставка и монтаж на вентилационна техника

Фирма ТОБИ КЛИМА доставя и монтира вентилационна техника.

Работоспособността и здравето на човека често е в пряка зависимост от обстановката, в която той се намира, от условията на микроклимата в помещението, където той прекарва повечето си време. С разбиране на тази истина постепенно се променят стандартите в страната ни в съответствие със световните стандарти. Много промени настъпиха и във вентилационните и климатичните системи.

В обществото се появи необходимост от по-модерни и съвременни уреди, опазващи здравето на човека. Фирма Тоби Клима на базата на голям опит в сферата на климатизацията, предлага цялостно решение на въпросите свързани с вентилацията на апартаменти, къщи и дори промишлени помещения. Ние предлагаме пълен цикъл от работи върху разработването и установката на инженерните системи.

При създаването на този сайт специалисти от компанията ни целиха, на максимално прост и разбираем език, да обяснят какво е вентилационна и климатична система, и как те се внедряват в различни битови и промишлени обекти, а също така полезността на тези уреди. По този начин, ние се стремим, клиентът да изгради ясна представа за възможностите на съвременните технологии така, че те да окажат положително влияние върху здравето на него и на неговото семейство. Не рядко, се срещат вентилационни системи, които не изпълняват функциите си. Това се дължи най-често на неправилната преценка на определящите фактори, такива като – напор на вентилатора, генериран шум от вентилацията и възможности за неговото ограничаване, загуба на хидравлично налягане по пътя на въздуха и във вентилационните съоръжения, небалансирана и неподходящо избрана схема на вентилация, създаваща дискомфорт или производствени проблеми. За изграждане на една добре функционираща вентилационна система са необходими балансирани и ефективни съоръжения в съчетание с професионална преценка и монтаж. Фирмата Тоби Клима е създадена от нас за Вас, за да направи животът Ви комфортен и уютен.

Ние Ви предлагаме:

Вентилация на битови, обществени и производствени обекти.

Аспирация на кухни, ресторанти, кафета, клубове, мокри помещения, тоалетни и др.

Вентилация на производствени цехове

Вентилация, съчетана с обезпрашаване и пречистване на въздуха

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност